Популярният влогър Емил Каменов, станал известен с пиперливия си и остър

...
Популярният влогър Емил Каменов, станал известен с пиперливия си и остър
Коментари Харесай

Ще кажа истината за теб: известен влогър нападна Дени от Игри на волята

Популярният влогър Емил Каменов , станал известен с пиперливия си и изострен език и успеха си в риалити форматът " Къртицата ", сподели за следващ път, че каквото му е на сърцето, такова му е на устата.  Този път под неговия прицел попадна русата фурия Дени от  " Игри на волята ".

Емо показа видео, в което разкрива, че Дени и майка ѝ Виолета са му близки приятелки. Каменов сподели, че преди Дени да влезе в " Игри на волята ", дружно са обсъждали предаването и хората в него, а тя е твърдяла, че няма да се трансформира една от тях. От изявлението му проличава, че той очевидно ѝ е помагал за подготовката преди влизането в риалитито.
                             

„ Гледам „ Игри на волята “, тъй като имам близка другарка вътре, която взе участие, става въпрос за Денито и майка ѝ. Само, че с Денито съм по-близък, бях по-близък, държа да отбележа, тъй като ще те наредя малко Дени, ти си знаеш. Попринцип не се прави по този начин, моето момиче, като тебе, но нали се сещаш, че сме си говорили на тематиката за Игрите, знаех твоето мнение за Игрите, знаех какво мислиш за участниците от Игрите, а ти се трансформира в една от тях, не е готино, разбираш ли, не е готино и да забравяш приятелите си, нали? Ходихме, играхме, говорили сме си хиляди пъти за някои неща с тези излъчвания, не е готино, разбираш ли? " - споделя Емил. 

Изглежда рецензиите на Емил са предизвикани от това, че той е писал на Дени след присъединяване ѝ в предаването, а тя не е дала отговор на известието му. 
                             

" Писах ти, не е готино, да не отговаряш на другари, в този момент да си имаш нови другари, тези новите другари са ти единствено нови до време, нали знаеш, както и да е, няма значение. Продължавай в същия дух, не си неприятен човек, обаче лоши хора има около тебе и ти забравяш приятелите си. Хората, които са почтени, тъй като тези, които са около теб, не са почтени, " споделя още афектираният Каменов.

Въпреки всичко Емо признава на Дени, че в игрите е желязна и се оправя добре, само че не крие, че е извънредно отчаян от нея поради смяната в държанието ѝ. 
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР